Minä olen Aljona. Omakotisäätiöllä on hurahtanut jo viitisen vuotta, joista 2 vuotta opiskelijana ja loput lähihoitajana täällä ryhmäkoti Vanamossa. Hoitajan päivittäisten töiden lisäksi toimin ryhmäkotimme saattohoitovastaavana oppien uutta ja perehdyttäen kollegoitani saattohoitoon.

Pidän työstä ihmisten parissa. Vanhustenhoito on minun juttuni, sen takia tähän ammattiin päädyinkin. Olen aina valppaana auttamaan, vastuullinen, huomaavainen ja ahkera. Eniten työstäni saan iloa, kun näen asukkaiden olevan hyvässä kunnossa ja iloisia. Suuri voimavara on, kun näkee työnsä jäljen ja arvostuksen. Asukkaat ovat kiitollisia, kun hoito on hyvää, ja hoitaja on aidosti läsnä.

Vanamossa parasta on ystävällinen joukkuehenki, toimiva tiimityö, mahtavat työkaveri ja hyvä esimies. Porukassa teemme yhdessä töitä, aina valmiina auttamaan. Se on tärkeää oman jaksamisen kannalta. Vanamon tunnelma on iloinen, rauhallinen ja kodikas. Hyvällä tuulella vitsailemme ja nauramme yhdessä vanhusten kanssa. Huumori ei katso ikää.

Omakotisäätiö on ollut hyvä työpaikka. Sijainti on kaunis ja rauhallinen, ja tunnelma kodikas. Täällä on aidosti työlleen omistautuneita hoitajia. Vaikka tunnelma on kotoisan rempseä, myös hoitajien ammattitaito näkyy. Myös koulutusmahdollisuudet ovat todella hyvät, ja oman mielenkiinnon mukaan voi perehtyä esimerkiksi validaatioon, ravitsemukseen tai saattohoitoon. 

Tee töitä kanssani

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta