Minä olen Krista!

Alun perin tein hommia hoitoapulaisena vanhustyössä. Ala tuntui kuitenkin omalta, ja valmistuinkin lähihoitajaksi oppisopimuksella 2012. Hoitajana olen ihmisläheinen, tunnollinen ja empaattinen. Tiimissäni olen hyvä kuuntelija. Ja ehkä välillä ehkä vähän siivousnipo. Huumori on yksi tärkeimmistä työkaluistani, ja sitä viljelläänkin Aallokossa reippaasti.

Omakotisäätiöllä olen ollut töissä 10 vuotta. Enkä pois ole ihan heti lähdössä. Omakotisäätiö on joustava työnantaja, joka oikeasti välittää hoitajista. Ja täällä on myös kieltämättä ihan huippu porukka hommissa! Esimies on hauska, mutta tarpeeksi tiukka. Ilmapiiri on kehitysmyönteinen ja kaikki puhaltavat yhteen hiileen.

Lähihoitajan töiden lisäksi minulla on erilaisia vastuutehtäviä. Olen saattohoitovastaava yhdessä osastonhoitajan kanssa. Tämän lisäksi olen yhteistoimikunnan jäsen ja kuulun omavalvontasuunnitelmaa arvioivaan ryhmään oman ryhmäkotini edustajana. Vuonna 2020 joulukuussa aloitin Omakotisäätiön luottamusmiehenä.

Arvostan sitä, että olen saanut oppia ja kehittyä työn lomassa. Koulutusmahdollisuudet ovat hyvät: mahdollisuus on ollut syventyä esimerkiksi Mapaan, validaatioon ja kinestetiikkaan. Koen, että Omakotisäätiöllä me emme sammaloidu, vaan kehitämme ja kehitymme koko ajan myös porukassa. Päätöksenteossa ja kehityksessä kuunnellaan paljon meitä hoitajia.  

Töistä minulle jää käteen paljon. Pidän iäkkäistä ihmisistä, heidän kanssaan on arvokasta olla. Rakastan kuunnella menneisyyden tarinoita ja muistelua siitä, mitä elämä oli ennen. Minun työni on erityisen tärkeää ja työpanostani arvostetaan – mitäpä sitä muuta tarvitsee. 

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta