Minä olen Maryan.

Alun perin loin työuraa päiväkodissa, mutta ikäihmiset veivät lopulta minutkin mennessään. Nyt vuosia vanhustyön parissa on kertynyt jo yli 10 vuotta. Koulutukseltani olen lähihoitaja. Työtehtäviini kuuluu kaikki päivittäisestä hoitotyöstä omaisyhteistyöhön ja moniammatilliseen yhteistyöhön. Työnkuva on mukavan monipuolinen eivätkä päivät koskaan ole samanlaisia. Vastaan myös ryhmäkodin vaippa- ja hygieniatarviketilauksista.

Vahvuuteni hoitajana ovat vastuullisuus ja positiivisuus. Eniten työstäni saan iloa, kun asukas hymyilee ja kiittelee hyvästä hoidosta. Oma, empaattinen kädenjälki näkyy työssä heti.

Meillä työn suunnittelu sujuu jouhevasti. Työt jaetaan aina tasavertaisesti. Malvassa parasta on yhteen hiileen puhaltaminen: töitä tehdään tiiminä yhdessä. Kaikki auttavat toisiaan eikä ketään jätetä yksin. Omakotisäätiöllä arvostan myös sitä, että opiskelijoiden ohjaus on laadukasta. Esimerkiksi oppisopimusopiskelu on mahdollista.

Työkaverit ovat ihania, meillä homma toimii hyvässä hengessä.Voimaa jaksamiseen saan myös siitä, että tiedän tekeväni tärkeää työtä, ja teen sen hyvin. Ei kai sitä muuta tarvitsekaan. 

Muutama kollegani

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta