Minä olen Nazan.

Aloitin vuonna 2020 lähihoitajana Omakotisäätiöllä. Kokemusta lähihoitajan tehtävistä on kertynyt vasta lyhyen matkaa, mutta olen pitänyt täällä työskentelystä. Lähihoitajan tehtävien lisäksi olen ryhmäkodin viriketoimintavastaava ja kuulun omavalvonnan kehittämisen ryhmään.

 Hoitajana olen sydämellinen, empaattinen, iloinen ja aina valmis auttamaan. Kannan vastuun työstäni ja teen töitä ahkerasti. Minulle on tärkeää, että vaikka töissä on välillä kiirettäkin, niin työote on silti empaattinen ja asukaslähtöinen. Asukkaiden ilo on minun iloni.

Toivon, että hoitajana saan kehittää itseäni ja ammattitaitoani jatkossakin. Koen, että tässä ammatissa ei ole koskaan ”valmis”, vaan aina voi kehittää itseään enemmän. Se pitää työn mielekkäänä vuosienkin vieriessä.

 Vanamossa parasta on yhteenkuuluvuus. Tunnelma on lämmin ja aito. Kaikki tukevat toisiaan ja ilmapiiri on positiivinen ja huumorintajuinen. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – sanotaan. Mekin suunnittelemme päivän kulun aina ennen jokaista vuoroa ja teemme vastuunjaon vuoroissa tasapuolisesti. Meillä tehdään 2- ja 3-vuorotyötä. Listat suunnitellaan yhdessä kaikkien hoitajien kesken.

 Työkaverini ovat ihania. Meillä on hyvä, monipuolinen työtiimi. Jokainen on aina valmis joustamaan ja auttamaan. Toistemme kunnioitus ja arvostus on meille tärkeää.

 

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta