Minä olen Erja. Teen töitä hoiva-avustajana ryhmäkoti Malvassa. Olen tehnyt jo pitkän uran vanhusten parissa, yli 40 vuotta, joten rohkenen väittää, että tämä on todella minun alani 😉. Lähdin hoitajaksi, koska työssäni haluan auttaa ja tukea vanhuksia heidän arjessaan.

Olen suorittanut työn ohessa hoiva-avustajan tutkinnon, ja niitä töitä teen edelleen. Työnkuvaani kuuluu asukkaiden perushoito sekä kaikkiin arjen toimiin osallistuminen. Olen hoitajana ja työkaverina vastuullinen ja ystävällinen. Vahvuuteni on ehdottomasti rauhallisuus. Minulle on tärkeää nähdä työni vaikuttavuus: ryhmäkodissamme asukkailla on hyvä olla. Tiedän, että hoitajana työtäni arvostetaan.

Omakotisäätiölle tulin töihin jo 80-luvulla. Paljon on aikojen saatossa muuttunut. Tänä päivänä Malvassa parasta on hyvä henki ja motivoitunut henkilökunta. Työkaverini ovat minulle monipuolinen voimavara. Tiiminä olemme moniammatillinen ja minikulttuurinen työyhteisö, jossa asiat tulee hoidettua sovitulla tavalla. Ryhmäkodin tunnelma on kodinomainen ja täällä on hyvä olla.

Muutama kollegani

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta