Minä olen Laura. Toimin Osastonhoitajana ja sairaanhoitajana Vanamon ja Malvan ryhmäkodeissa. Vastaan ryhmäkotien henkilöstöhallinnosta ja sairaanhoidollisesta työstä.

Kouluttauduin sairaanhoitajaksi v. 1995 . Ensimmäinen ammattini oli merkonomi, mutta kymmenen työvuoden jälkeen koin, että halusin tehdä loppuelämäni  jotain merkityksellisempää työtä.

Tulin Omakotisäätiölle v. 2000. Silloin ajattelin, että olen vain käymässä. Toisin kävi, sillä työ muistisairaiden parissa tuntui koko ajan kiehtovammalta. Sain osallistua moniin muistisairaiden hoitoa käsitteleviin   koulutuksiin, jotka olivat mielenkiintoisia ja opettivat paljon.

Kehitys muistisairaiden hoidossa on ollut valtava näinä vuosina. Itse olen kokenut kehittyneeni erilaisten johtamiseen liittyvien koulutusten avulla, sekä moniammatillisessa yhteistyössä säätiöllä.

Osastonhoitajana olen rauhallinen ja empaattinen. Olen hyvä kuuntelemaan ja otan ongelmat käsittelyyn heti ennen kuin ne paisuvat.

Eniten saan iloa työstäni kun näen, että asukkaalla on ja hänen omaisillaan on luottamus turvalliseen ja yksilölliseen hoitoon.

Toivon, että saan palautetta työstäni, niin että voin kehittää ryhmäkotien toimintaa yhä haasteellisemmissa tilanteissa.

Ryhmäkotien tunnelma on lämmin ja seesteinen. Henkilökunta viihtyy työssään tuoden iloa asukkaiden arkeen kannustavalla asenteellaan. Opiskelijat ja sijaiset antavat meille positiivista palautetta.

Parasta Omakotisäätiössä on avoimuus ja erilaisuuden hyväksyminen. Omaisia todella kuunnellaan ja arvostetaan. 

laura.varis@omakotisaatio.fi

0400270611

Tee töitä kanssani

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta