Minä olen Jenni.

 Olen työskennellyt vuodesta 2017 lähtien ryhmäkoti Rantaniityssä. Alun perin tein toimisto- ja logistiikka-alan töitä, mutta hoitotyö vei lopulta mennessään. Työnkuvani on monipuolinen. Toimin Rantaniityssä lähihoitajana avustaen muistisairaita ikäihmisiä heidän päivittäisissä toimissaan. Tämän lisäksi vastaan asukkaiden tavaratilauksista ja toimin yhteistyötoimikunnan jäsenenä.  

Hoitajana olen vastuullinen, huumorintajuinen ja kekseliäs. Koen vahvuudekseni uuden oppimisen ja kehittämisen. Minulle on tärkeää, että työn ohessa saan osallistua koulutuksiin ja kehittää osaamistani. Omakotisäätiöllä työskennellessäni olen opiskellut mm. validaatiota ja kinestetiikkaa.

Työmme suunnittelemme yhdessä sujuvasti ja kiireettömästi. Vuorotyön luonteisesti vuorot vaihtelevat paljon, mutta pääosin ne saa suunnitella itse, joka helpottaa oman vapaa-ajan suunnittelua. Päivät ovat vaihtelevia, mutta niinä vähän hankalampinakin päivinä tuntuu, että työvuorosta lähtee silti hyvillä mielin. 

Rantaniityssä parasta on työkavereiden kanssa jaettu huumori. Voin luottaa tiimiimme, emmekä jätä koskaan ketään painimaan hankalienkaan asioiden kanssa yksin. Minulle on tärkeää, että saan hoitajana olla omanlaiseni persoona. Kaikki me olemme. Se tekee yhteishengestä hyvän. 

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta