Minä olen Ulla.  

Omakotisäätiöllä aloitin urapolkuni jo 10 vuotta sitten hoitoapulaisena. Olen sittemmin kiertänyt taloa enemmänkin, mutta lopulta kotiuduin Kaislikkoon. Jo pienenä tyttönä päätin, että minusta tulee isona hoitaja, ja niinhän siinä kävikin, kun aloitin Kaislikossa lähihoitajaopinnot oppisopimuksella. Tavoite saavutettiin 2020 ja nyt toimin ryhmäkodissa lähihoitajana sekä ryhmäkodin saattohoitovastaavana. 

Hoitajana olen empaattinen, huumorintajuinen, tunnollinen, tarkka ja muista huolehtiva. Työstäni saan iloa, kun asukkaat ovat tyytyväisiä ja hyvällä tuulella. Silloin tiedän tehneeni työni hyvin.  

Koen, että Kaislikossa työskennellessäni saan suunnitella omaa työtäni ja olla luova. Työvuorot ovat joustavia ja tukevat myös vapaa-aikaa. Arvostan myös sitä, että saan syventää omaa osaamistani ja kouluttautua työn ohessa. Työkaverini ovat mahtavia tyyppejä, joiden kanssa huumori lentää. Tiimissä olemme tasapuolisia toisiamme kohtaan. 

Kaislikossa parasta on hyvä meininki niin työkavereiden kuin asukkaidenkin kanssa. Ryhmäkodin tunnelma on rauhallinen, vaikka sukupuolijakauma takaakin sen, että meillä on täällä eräänlainen mummomafia 😉      

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta