Minä olen Henna-Riikka. Toimin ryhmäkoti Kaislikon ja Aallokon osastonhoitajana ja sairaanhoitajana. Vastuullani on ryhmäkotien sairaanhoidolliset tehtävät sekä henkilöstöhallinto.

Olen toiminut nykyisessä tehtävässäni vuodesta 2020 alkaen. Ennen tätä työtä olen toiminut hoitoalalla ja asiakaspalvelualalla erilaisissa tehtävissä niin Suomessa kuin Etelä-Afrikassakin. Sairaanhoitajan tutkinnon lisäksi olen lukenut muun muassa palliatiivisen hoidon asiantuntijaksi. Parhaillaan opiskelen myös RAI-asiantuntijaksi. 

Vanhustyö on sydäntäni lähellä, sillä koen, että työ on merkityksellistä ja minulla on oikeasti mahdollisuus vaikuttaa positiivisesti ryhmäkotimme ikäihmisten arkeen ja elämään. Vaikka vain hetken kerrallaan. Minulle on henkilökohtaisesti myös tärkeää, että jokainen kanssani arjessa pakertava hoitaja kokee työnsä mielekkääksi ja pääsee kehittämään itseään. Haluan, että tämä on työpaikka, jossa jokaisella on hyvä olla. 

Omassa työpaikassani arvostan sitä, että minulla on mahdollisuus kehittää - ja kehittyä. Pidän ongelmanratkaisusta ja "out of the box" -ajattelusta. Ja kahvista. En ole kovin taiteellinen luonne, mutta karjalanpiirakoiden rypyttämisessä olen mestari.

Töissä on oltava hyvä olla. Tätä edesauttaa se, että jokainen pystyy vaikuttamaan omaan työhönsä sekä työvuoroihinsa, jolloin työn vastapainona mahdollistuu laadukas vapaa-aika. Ryhmäkodissa pyrin ylläpitämään avointa ja hyväksyvää ilmapiiriä. Meillä työskentelee värikäs ja persoonallinen porukka, jonka kanssa on kiva tehdä töitä. Asialliset hommat hoidetaan kimpassa, mutta muuten ollaan vähän niin kuin ne kuuluisat Ellun kanat.  

henna-riikka.honkanen@omakotisaatio.fi

0400270617

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta