Sanni Kirjavainen

Sanni Kirjavainen

Kotihoidon tiiminvetäjä-sairaanhoitaja – Kotihoito

Minä olen Sanni. Toimi omakotisäätiöllä kotihoidon tiiminvetäjä-sairaanhoitajana. Olen hoitoalalla enimmäkseen työskennellyt vanhustyössä, pääasiassa kotihoidossa; aluksi lähihoitajana, ja myöhemmin sairaanhoitajana ja apulaisosastonhoitajana.

Hoitajana ja lähiesimiehenä olen rauhallinen, järjestelmällinen, vastuullinen ja tarkka. Puutun epäkohtiin, ja ohjaan sekä tuen hoitajia arjen työssä. Toivon, että sairaanhoitajana saan kehittyä itse, mutta myös kehittää hoitotyön käytäntöjä.

 

Jo opiskeluaikana tiesin, että haluan työskennellä jatkossa kotihoidon parissa. Kotihoidossa tehtävät ovat monipuolisia. Työtä tehdään omalla persoonalla ja omaa kokemusta ja osaamista voi hyödyntää ja laajentaa monipuolisesti. Työn suunnittelu on tärkeää ja sen merkitys korostuu etenkin kotihoidossa. Meillä suunnittelussa huomioidaan toiveet ja varmistetaan, että myös kirjallisiin töihin jää riittävästi aikaa. Työ on vaihtelevaa, eivätkä kaksi päivää ole koskaan toistensa kaltaiset.

 

Omakotisäätiöllä olen työskennellyt vuodesta 2021. Parasta meillä on kehittämismyönteisyys. Toiveita kuunnellaan ja oman osaamisen hyödyntämistä ja kehittämistä halutaan tukea. Kotihoidon tiiminä olemme hyvä kokonaisuus, jossa jokainen tuo omat näkemyksensä esiin ja tiimityö sujuu. Minulle on tärkeää, että jokainen saa olla töissä oma itsensä työtä tehdessään. Tällä poppolla työt sujuvat ja töihin on kiva tulla.

 

sanni.kirjavainen@omakotisaatio.fi

0400270609

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta