Ryhmäkoti Rantaniitty

Tekemistä, menemistä, rentoa elämistä.

Värikästä arkea

Ryhmäkoti Rantaniityssä asuu 15 ikäihmistä, jotka muistisairautensa vuoksi tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa. Asukkailla on oma huone, joka on sisustettu heidän oman makunsa mukaisesti. Vietämme paljon aikaa yhdessä yhteisissä tiloissa. Ryhmäkotiin tullessasi aistit rauhallisen tunnelman, päiväsalissa kuuluu puheensorinaa ja ilmassa on kahvin tuoksua. Osa asukkaista on kokoontunut katselemaan tv:tä, toinen kuuntelee musiikkia kuulokkeilla, toiset lähteneet ulkoilemaan.

Toimintatapamme on ihmislähtöinen: kohtaamme jokaisen asukkaan yksilönä ja jokainen asukas elää omannäköistä elämäänsä, jota me hoitajina tuemme. Jokainen saa päättää oman elämänsä rytmin ja sisällön.

Työyhteisömme on värikäs, huumorintajuinen ja helposti lähestyttävä. Meitä on monesta eri kulttuurista, joka tuo erilaisia näkökulmia hoitotyöhön. Meillä on mahdollisuus kehittyä ja opetella uutta ja kokeilla uusia asioita asukkaidemme hyväksi. Perusarkeamme värittää esim. riksa-ajelut Puotilan ympäristössä tai varpaiden uittaminen meressä kauniina kesäpäivänä.

Jos koet tämän ajattelutavan omaksesi, liity joukkoomme!

Connect - verkostoidu kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta