Ryhmäkoti Malva

Puotilan kattojen yllä

Malvan arki on täynnä elämää

Mäntylän palvelutalon neljännessä kerroksessa sijaitsee ryhmäkoti Malva. Malvaa asuttaa 15 muistisairasta ikäihmistä, ja heidän kanssaan häärää moniammatillinen joukko hoitajia ja muita avustavia työntekijöitä.

Malvassa teemme töitä yhteen hiileen puhaltaen. Monikulttuurisessa porukassamme on monenlaista osaamista, jota hyödynnämme asukkaiden hyvinvoinnin takaamiseksi. Nuorin meistä on vasta parikymppinen, ja vanhimmat jo odottelevat eläkepäiviä. Koemme sen vahvuudeksemme, sillä voimme poimia jokaiselta vuosikymmeneltä parhaat opit kaikesta piirakkaresepteistä teknologian hyödyntämiseen.

Meillä on hyvä tekemisen meininki ja osaava henkilöstö. Niiden avulla pystymme takaamaan arvokkaan ja virikkeellisen vanhuuden viidelletoista asukkaallemme. Tunnelma on eloisa ja kotoisa. Viemme asukkaita paljon ulos ja olemme muutenkin aktiivisia virikkeellisen arjen toteutuksessa. Asukkaina meillä on mukavan puheliasta porukkaa, joten hiljaisia hetkiä ei paljon koeta. Hyvä ilmapiiri niin asukkaiden kuin työntekijöiden kanssa ja kotoisa tunnelma ovat valttikorttejamme.

Parhaat hetket vietämme kahvikupin ääressä, yhdessä muistellen ja keskustellen, parvekkeellamme, Puotilan kattojen yllä!

Connect - verkostoidu kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta